Monday, July 5, 2010

Antisocialism...

Folk får ursäkta min frånvaro från det mesta just nu, känner mig extremt antisocial och orkar för det mesta bara inte höra av mig till folk, svara i telefon eller ringa upp de folk som faktiskt har ringt och vill hitta på något. Jag är ledsen för detta och jag hoppas ni kan ha förståelse för detta ett tag, jag är och har inte varit mig själv på ett riktigt bra tag och är i en jävla svacka för tillfället.

Det enda som håller mig ovan ytan är typ mitt jobb, det är väl ungefär där jag är om jag inte sitter hemma och häckar eller är på ICA och handlar snask. Det gick ju så lång tid tills jag var tillbaka i den skiten. Jag hade varit så jävla failed om jag börjat missbruka något riktigt istället typ alkohol eller någon annan skön missärsdrog. Som tur är det mest bara socker jag går och knarkar och fan va det fukkar med mitt humör och mående, jag är så jävla långt ner bara just nu känns det som. Inte för att det kanske märks så väl för den som träffar mig eller så men tro mig, det är fan illa... men det vänder väl snart, precis som Börsen förr eller senare stiger den alltid.

I mitt fall behöver jag bara gå ner mig djupare på en helt annan nivå och gräva riktigt jävla långt ner i känslotunneln innan jag kan börja ens hitta fram till den så småningom strimma ljus som kommer att vara ett mer balanserat liv.

Den riktigt intressanta frågan är väl hur länge jag kan gå som jag gör innan jag skadar någon annan på allvar. För det är fan något jag fruktar, att jag bara skall flyga på någon mer eller mindre helt oprovocerat, huruvida detta är en befogad rädsla eller inte är jag verkligen inte kapabel att bedöma. Enda jag vet att desto mer jag sitter och funderar kring det hela under ett tillfälle desto mer paranoid och mer sannolikt tror jag det är men för det behöver det inte betyda att det är det. Så länge som jag känner mig på bra humör så är det väl okej men ah...

Jag vet att jag för det mesta alltid varit en extremt harmlös person och det skall ha gått ganska långt innan jag tagit till våld och det har nästan alltid (sett från mitt perspektiv) varit i försvar som jag blivit våldsam.

Det enda jag går och väntar på nu är väl typ att Vuxenpsyk skall höra av sig så jag kan börja gå hos någon där.

No comments: