Sunday, June 6, 2010

Vi Hoppar Den 6:e Och Fokuserar På Den 7:e Istället...

Vem fan orkar bry sig om Sveriges nationaldag ? Ärligt talat.

Skit i den nu, jag har haft körkort i 6 år på måndag, låt oss fira det istället !

Satt och tittade på Flight 93 för ett tag sedan (alltså typ runt spöktimmen) allt för att frambringa lite tårar hos mig, ja jag vet att det kanske låter lite fånigt men fan vad skall jag göra ? Sitta och peta mig själv i ögonen som Katla ? Det hade ju funkat om jag bara haft mixerbord hemma, sen är inte Bengt här heller, ja just de ja; jag är störd i huvudet och tar mig aldrig på särskilt stort allvar. Hur som är detta en oerhört stark film som handlar om det plan som kraschade ute på något fält i USA under 11:e september tack vare att passagerarna ""överta"" planet.

Som jag sagt har jag ganska svårt för att gråta och jag lyckades nästan men bättre än inget kände jag, fint att få känna mig så
känslosam som jag ändå blir av att se denna film. Notera att jag aldrig annars gråter till film eller så, det är för kvinnor, män skall gräva guld i USA och spela fickpingis ? Eh, ah... Nä men så kan man inte säga men jag gjorde det ändå för att jag bär cowboyhatt och har sladdlösmobil i örat och sitter inte och luktar död i en försunken 30 års acceptans med ett fittskägg i ansiktet, det handlar faktiskt om intigritet och klädd för fan !

* Skulle vi inte göra en grej på Trip Hop?



Ardis - Shotgun

No comments: