Sunday, September 27, 2009

Så Jävla Typiskt...

Precis när det går så jävla bra så skall man naturligtvis baila och nästan spräcka ögonbrynet, mina ollies satt fan, mina 180's började sitta och självklart skall allt pajas av att man drattar på huvudet när man håller på att göra en 180 ner för en trottoarkant. Så jävla förbannad, sitter och väntar på att min föräldrar skall skjutsa mig till Axess Akuten. Kunde lika väl tagit vagnen men ah...

Åtminstone så har man en hyffsad bail på sitt record nu i alla fall. Det jobbiga är ju att jag tänkt börja sätta upp kameran, hade varit fett och fått med denna dock. Får väl se vad som sker.

Så här jävla bra har jag inte skejtat på riktigt riktigt länge tyvärr tog det ju slut ganska snabbt men åtminstone fick jag njuta av det en liten stund, snart kör vi igen.

* Fail Till You Bail

Så jävla störande, hade ju verkligen kommit igång och var så jävla taggad och skall man lyckas göra något sånt här men men sånt som händer. Det är bara att fortsätta köra sen efter man blivit lite lagad. Sitter och väntar på mina föräldrar. Som tur är har synen blivit bättre på vänster ögat, det var typ som en yttre ring där mitt seende var ofokuserat fram och tillbaka men innanför var det helt okej.

Asså får jag inte sy efter denna lilla eskapad så är ju allt förgäves, jag får inte vara med i Scarred. Jag menar, jag kunde ha animerat det hela alternativt gjort om det. Fatta hur grymt det hade varit, här har man med asfeta bails och de flesta ganska duktiga utförare av sin sport och så kommer jag där och skall försöka sätta en jävla 180 nedför en trottoarkant och pajar ögonbrynet. Stäng ögonen och föreställ er, it would have been awsome ! Hard core is the only way to go. Någon som är sugen på att åka lite i veckan ?

För er alla som missat det så gör jag ju bara sånt här för att få uppmärksamhet och bli älskad.

- Scrape their pity all toghether and you might build love from it.

1 comment:

♥ Tjelsi - Så kan det gå när inte haspen är på ♥ said...

aj aj aj

kul att du börjat åka bräda igen iaf ;D

fick du sy?