Tuesday, June 17, 2008

United States Of Hate (A Bit Swollen)...

New York (30:e maj - 4:e maj):

(forts...)
Fredag:

Det har kilat en del mellan ben och vid mellangärde någon dag och nu har jag fått utslag. Värmeutslag, jävla fitta !
Fan, säger att jag hatar värmen. Fan vad förbannad jag är.

Detta var ju ball, har införskaffat baby powder men hjälper väl så där mycket. Blir troligtvis ett läkarbesök idag eftersom min pung valt att svälle upp om det har att göra med värmen eller vad det är vet jag inte men det kliar och är jobbigt så är inte på så jävla gott humör. Vill mest bara hm och bara vara tillbaka i vardagen utan besvär.

Lördag:

Måttligt handikappad man känner sig utan en fungerande mobil. Frågan är om man skall förskansa sig en ny "bara för att" eller vad man skall göra. Hotellet är schabby som fan och aningen creepy. Klockan är runt nio nu och har varit vaken sedan sex. Varit ute med bror imorse och köpt "frukost", en stor macka med massor av ägg och bacon, hur folk ser det som frukost är fan beyond me. Mina intryck hittils är bara att det är crazy, asså sjukt stora byggnader och en stad i ett rutsystem.

Vad skall man göra nu ? Har läst ut min bok på 300 sidor som jag började på i tisdags.
Har nog aldrig läst ut en bok så snabbt, haft för mycket tid att döda. Klockan är tjugo i tio.

Söndag:

Det kliar, jag är trött, jag fryser, jag är varm, jag vill hem, jag har tråkigt, jag slösar bort tid, jag slösar bort pengar, det värsta av allt är att jag vill hem men det är nästan två veckor kvar, det är söndag.

Svullnaden har gått ner men är fortfarande inte fri från värmeutslagen. Baby powdret hjälpte inte, det andra jag köpte verkar inte heller hjälpa. Jag är fast i New York tills torsdag, sen bär det av till San Francisco sex dagar. Blir det bättre ? Jag hoppas men tror inte. Vi har sedan drygt två dagar i The Big Apple innan man får åka hem. För mig kan inte dagarna gå fort nog. Nu blir det strax äta med bror.

Måndag:

Det är måndag, klockan är strax innan tre och jag är själv på väg tillbaka till hotellet. Varit "på stan" med bror. Klådan är lite bättre doch har naturligtvis min tå börjat bråka. Varit och traskat i SoHo idag och jag ser mindre mörkt på resan. Sett några riktigt tuffa saker men fortfarande ganska sugen på att dra hem. Det går åt så jävla mycket pengar känns det som.

Skönt att åka själv, bara jag och min musik, känns lite "hemma". Skall antagligen ta någon "tour" senare och gå på en Comedy Club ikväll. Varit lite sur på stadens invånare då typ ingen haft koll på vart det finns några skejtaffärer. Det fula är att varje märke har en affär. Var inne i en Adidas affär där man kunde göra sin egna sko för typ $120, det är typ 700 kr, då får man den hemskickad också. Skulle kanske gå att få hem den till Sverige. Får kolla upp det, hade varit fett att göra en egen sko.

Tisdag:

Sitter på färjan, det är tisdag. Kommer inte ihåg vilken. Den som går förbi frihetsgudinnan i alla fall, alltså turistande är inte så mycket för mig. Känner fortfarande att jag likaväl kunde varite hemma och jobbat, visst har väl sett lite tuffa saker och har möjligheten att köpa biliga saker men det väger fortfarande inte över. Vet inte hur mycket som gått åt och känner att jag kanske borde kolla mitt konto snart. Har säkert en del men man vet aldrig. Vill vara på säkra sidan.
That sure was pointless...
Nu är jag och bror påväg tillbaka för att turista lite mer på någon buss och bege oss upp till Guggenheim sen.

Onsdag:

Det är onsdag idag, har lärt mig en viktig läxa, titta noga på vart tunnelbanan stannar man blir lätt lurad. Helst frågar man någon för att man kan hamna åt helvete om man inte gör det. Ibland går man på ett expresståg som hoppar över många stationer och så får man ta en annan tillbaka. Det tar tid och det är smått frustrerande.

Då har man varit och shoppat lite också, köpt ett par skor, två t-shirts och en "docka" fråg en jävligt tuff affär som heter Kid Robot. Allt har väl gått på en 1000 kr. Skall tillbaka till hotellet och möta upp bror, ta en bit mat. New York tar mig med blandade känslor, vissa diggar min klänning som fan, vissa tittar bara, vissa skrattar och jag kör bara på.

Sitter på rummet nu igen, var och internettade mig för ett tag sedan och "väntar"Sol som skall duscha och vila. Tror dock att hon kan ha dratt sig. Hur som helst så konstaterar jag bara genom tv-reklamen och program att amerikanerna "skräms" till att köpa på sig saker i onödan, mycket är åt medicin hållet. Mycket som känns onödigt men som framstår i reklamen som livsnödvändigt. Massa andra fula program som It Takes A Thief, där folk får inbrott i sitt hur för att visa hur lätt det är att ta sig in. Asså visst kan det vara bra att ha ett säkert hem men det känns som om det lätt går till överdrift eller är jag bara allt för gullable ?

Jag vill ha närhet,
Jag vill ha trygghet,
Jag vill känna mig säker,
Jag vill vara hemma,
Jag vill ha någon att [prata] med,
Jag är lite trött.
Stay Tuned For More, We'll Be Right Back...

No comments: