Tuesday, June 24, 2008

Jag Hade Tänkt...

Jag hade tänkt att vara duktig idag,
Jag hade tänkt att gå upp tidigt idag,
Jag hade tänkt att jag skulle få gjort så mycket idag.

Jag har fortfarande planer på att vara duktig idag,
Jag gick aldrig upp tidigt idag,
Jag hoppas innerligt att jag får gjort massor idag.

Allt börjar nu elva:trettionio, skall bara göra mig lite fräshare. Duschen får dock vänta lite orkar inte stänga av tvättmaskinen nu.

Elva:femtionio, nu har jag slängt typ alla sopor och mycket var fortfarande kvar från festen och en del av de har legat på balkongen hela tiden. Så jävla mysigt så, något som var trevligt var att jag fick lön från Byggmax och jag hade en bruttolön 18.446 kr och det blev {netto} 13.840 kr. Nu skall jag gå till ICA och panta en massa burkar, som också är från festen. Det som är gött är att jag åtminstone får pengar för mödan. Har redan hittat mig en enkrona ute på balkongen, snart rullar miljonerna in.

Tolv:trettio, varit på ICA och hämtat in lite pantpengar, hade någon gammal lapp liggande och det hela slutade på 73 riksdaler så jag är glad för de. Ringde även min bror och hörde om det var okej att han fick den kameralins jag hade lagt ut för i New York men det var tydligen för mycket pengar enligt honom, kostade 3000 någonting. Tänkte att det blir väl en ganska bra 30 års present, hade ju från början tänkt mig kanske 5000, en rund och bra siffra så men jag vet hur det är, har också svårt att ta emot saker från folk av stora summor men vafan han fyller trots allt 30 liksom. Jaja, får se vad som sker, känns lite futtigt och snålt att kanske bara lägga 1000 kr (från min sida då).

Tolv:femtiofem, städat lite köksgolv och skrubbat av det lite (hade ingen svabb och fick ta det värsta) Simon sover i vardagsrummet så jag sket i att damsuga, tänkte vara lite snäll. Har även hängt upp en tvätt och satt på en tvättmaskin till.

Tretton:sexton, nu har mitt kök ett vardagsrum och mitt avlasningsbord har blivit en box istället, nu skall jag försöka ta mig på den mastodont uppgift att damsuga och städa mitt rum, det är så jävla skitet och jag har bara låtit det vara allt för länge.
Mastodont
Mastodont (Mammut), utdöda djur i ordningen snabeldjur (Proboscidea). I motsats till de äkta mammutarna (Mammuthus) som förs till familjen Elephantidae, hör mastodonterna som enda släkte till familjen Mammutidae. Mastodonter uppträdde för omkring 10 miljoner år sedan, de sista dog ut efter den senaste istiden. Åtminstone vissa var håriga likt ullhårig noshörning och mammut.

De skiljer sig från mammutar och elefanter genom sina koniska tänder, anpassade för en föda av löv istället för gräs. Namnet mastodon, vilket också är namnet på det släkte som mastodonterna tidigare fördes till, syftar på tändernas form. Betarna kunde bli upp till 5 meter.

I åtminstone Nordamerika levde mastodonter fortfarande när människan invandrade; fynd som visar att mastodonter jagats av människor finns, men det är osäkert om människan haft någon del i mastodonternas utdöende.

"Mastodont" är också ett vardagligt, ofta nedsättande, uttryck för något som är (alltför) stort. Ett exempel är "mastodontfilm".

http://sv.wikipedia.org/wiki/Mastodont
Tretton:tjugotre, åter till vardagen.

Tretton:femtionio, jag har äntligen städat mitt rum och möblerat om lite och shit va gött det blev. Jag har flyttat datorn och ställt den längs med långsidan av rummet så nu kan jag har rullgardinen uppe utan att bli förblinad av solljuset, helt underbart är det. Det som är sinnessjukt är att jag har brötat och gått ut och in ur lägenheten och rummen och Simon sover fortfarnade, han vaknade till för en stund sedan men somnade om. Han sover i vardagsrummet och det har inte ens någon dörr till det, fattar inte hur han klarar av det.

Fjorton:nollfem, tänkte att jag skulle ta mig en välförtjänd paus och äta något kanske. Har ett mål med dagen och det är att jag skall kunna laga mat på min spis och kanske till och med äta i köket men som det ser ut nu så vägar jag laga mat på spisen och att äta ute i köket är otänkbart med tanke på hur jävla mycket disk som är där, det ser verkligen förjävligt ut.
Dagens Lista:

* Damsuga köket - Simon sover så jag tänker att jag besparar honom det, försöker vara lite snäll.
* Diska upp disken som är i köket - Som det ser ut nu så kan man verkligen inte göra något annat än spy när man går in i köket.
* Laga mat för att sedan äta den ute i köket - För lite omväxlings skull så tänkte jag att det hade varit trevligt att äta ute i köket.
* Damsuga hallen - Tror det behövs städas där ute.
* Städa inne på toan - Den ser inte så jävla rolig ut heller.
* Hänga upp tvätten när den väl är klar och sätta på en maskin till - Gött att fått kört tre tvättar på en dag.
* Byta Badrumsdörren - Jävla handtaget åker ur hela tiden.

Det Avklarade:

√ Ringa Västerstaden - Ringde, besökte och blev utan svar.
Städa Av Mitt "Köksbord" / Avlastningsbord - Jag har ett köksbord nu och en "avlasningsbox".
Slänga Saker I Köket - Det var så jävla mycket, gick nog tre vändor.

No comments: