Sunday, March 7, 2010

Spooky Shit...

Suttit och läst en del nu när jag kom hem från jobbet, verkligen skönt att kunna koppla av med en bok och bara "vila". Satt i badkaret en stund och sen blev det att sitta i soffan en stund och har kommit fram till att jag typ har läst klart en bok på över 600 sidor på kanske 1-1½ månada lite drygt, detta är oerhört snabbt för mig då det har kanske tagit mig över ett år att bli klar med böcker om inte längre mest bara för att jag bara läst när jag suttit på bussen eller dylikt. Nu läser jag nästan varje kväll, väldigt ofta påväg till eller från jobbet samt att jag ibland även sätter mig ner och läser lite medan jag fortfarande är lite mer online vilket är något ""nytt"" för min del.

Hur som helst är det jävligt nice och jag tror jag har från i torsdags eller något lyckas läsa typ över 150 sidor vilket är typ galet mycket för att vara mig. Som sagt från att gå till att läsa på en bok i ett år ungefär till att kanske läsa ut en bok på en månad är ett ganska stort steg.

1 comment:

sys said...

Låter underbart =) Då kan man nästan säga att vi har bytt, jag hinner knappt läsa längre. Har några böcker jag behöver läsa, och ska ta en vecka då jag inte gör något annat, men önskar att jag kunde finna ro att sitta en stund varje dag. Ska nog ta upp mitt "läsa innan jag somnar" igen =)