Sunday, March 14, 2010

Bokläsarhörnet...

Var ju på IKEA i veckan och tack vare min far så kunde jag frakta hem en massa jävla skit, hade en inköpslista på 4000 men blev bara något runt 2000 mest för att de inte hade allt jag skulle ha. Kan bli så att jag kanske lämnar tillbaka en Kilbybokhylla då jag kanske inte behöver den, får se. Som ni kan skymta köpte jag två stycken Billy Jäder, tanken var att jag skulle köpt en eller från början två stycken vita Billybokhyllor men så såg jag de där på fyndavdelningen för 200-någonting och jag slog till. Problemet är bara att jag inte har så mycket böcker som ni kanske ser så har jag inte ens så det räcker till att fylla en bokhylla men det löser sig, jag har lite skit jag kan ställa i den andra så länge så lär väl säkert införskaffa mer böcker. Det får bli ett senare problem, måste ju läsa ut skiten jag har också. Ett annat problem jag länge stått ut med är den jävla nätsopkorg i metall där hela tiden envisas med att sticka ut och fastna i maskorna så man inte får ur soporna när man väl skall ta och tömma den. Jag vet, I-landsproblem men det är ju jobbigt.

Här kan ni se mina fina lampor jag köpte också, vet inte riktigt vart jag skall ha de men de verkar ha bosatt sig i vardagsrumshörnet.

Det bästa hittils är ju mitt bokläsarhörn som befinner sig i mitt sovrum och bara chillar, jag kommer nog gå dit sen och hänga lite med det. Som ni säket ser har jag redan provhängt och det är typ awsome !

Det kan ju bli så att jag kommer i framtiden ha en invite till mitt
bokläsarhörn och naturligtvis kommer det att vara en avgift på att sitta där, har man tur "finns juice om du vill ha, eller vin om du vill bli full".

2 comments:

sys said...

Verkar vara ett jättetrevligt hörn du har införskaffat dig =) Borde nog ha ett sådant jag också =) Ska sätta upp alla mina böcker i bokhyllan någon dag, har ju tre bokhyllor med böcker just nu, och några lådor. Men allt står huller om buller och ingen ordning. Har inte bestämt mig för någon speciell ordning än heller, men det kommer antar jag. =)

Noa said...

Du är bäst! :)
Finns bara en lösning på bokhyllefrånten: ha kvar dem och fyll med böcker! Tills du skaffar dig dem får du väl ställa dit något annat...inramade teckningar kanske?
(haha! word verification: byhocker)