Friday, July 24, 2009

(Ibland) Är Det Pretty Awsome...

Ibland är det pretty awsome att vara febrig, förkyld och tung i huvudet. Hade suttit /legat och tittat på Nip / Tuck i lite drygt 2 timmar och plötsligt kommer jag bort från dimman och inser att jag sitter i mitt vardagsrum i min lägenhet och tittar på Nip / Tuck och en känsla av götthet infinner sig (jag vet jag är helt fukkad och störd). Det var lite som att vara aningen full och helt plötsligt bara inse något man varit medveten om ett bra tag, att man är riktigt full och man har det gött, någon slags revival. Vet inte hur jag skall förklara det men just i den stunden kändes det gött att vara riktigt riktigt lullig och bara vara, väldigt snart infinner sig självklart många andra känslor av trötthet, uppgivenhet och bara bitterhet över att det suger att vara förkyld.

Asså sånt här händer mig ganska ofta trots allt även om jag inte är full eller riktigt sjuk, ibland kommer jag bara på mig själv när jag jobbar "shit, jag jobbar fan här på byggmax och det är ett heltidsjobb", de första millisekunderna är det lite svårt att greppa, det känns nytt och väldigt obekant trots att jag snart jobbat där i 1½ år. Ganska snart övergår det till jobbmode igen och man glömmer bort allt.

Även här hemma kan jag få instant chocks och bara komma på mig själv att jag faktiskt har en lägenhet som jag bor i, som jag hyr i förstahand och pröjsar för. Det är som om jag har flyttats fram från den tiden jag bodde hemma och pluggade eller ströjobbade till det nuet jag upplever nu och det är inte ett skeende som gått över ett par år utan det bara hände. Många gånger kan jag må ganska bra över detta, just det faktum att jag ändå lyckats ta mig så långt som jag har.

No comments: