Monday, August 17, 2009

Semester Då Och Nu Igen...

090628 - 16:30

Sitter på tåget in till Stockholm central och måste bara säga att bila själv upp till Stockholm inte var någon höjdare. Trist och bara något som inte var en fridfull resa. Mycket trevligare att åka till Oslo, kanske har mycket med associationer att göra ? Det som dock var riktigt maffigt var kalklinbanan mellan Arboga och Västerås
, det är verkligen något som måste upplevas innan jag dör, Var Så Fantastiskt.

090628 - 22:12

Shit asså vilken jävla konsert, en sällan skådad scenperformance, helt underbar och magnifik koreografi. Så tajta övergångar och tryck i låtarna. Var så rädd att det skulle floppa, inte så jätte inlyssnad och mest bara lyssnat på deras hits.

Scenkonst av två genier...

Inte många konserter jag sett kan mäta sig med detta. Sån jävla glädje och energi i låtarna. Jag var riktigt trött innan konserten men jävlar vad jag kom igång och nu har jag maxat ut mig själv. Pratar naturligtvis om Pet Shop Boys konserten på Cirkus i Stockholm.

* Fotograf: Görna Tällberg

Fick inte med mig kameran av någon anledning, lite synd men men å andra sidan fick jag röja desto mer. Bilden är från deras spelning på Eriksberg i Göteborg, detta för att den gav en bättre uppfattning om hur deras spelning och framträdande var.

Har fått uppmaningar flertalet gånger att jag borde starta en konsertblogg eftersom jag går på så pass mycket konserter men är lite tveksam till detta. Det känns som om man kanske skulle börja sönderanalysera konserten och försöka fokusera på att komma ihåg alla låtar som spelades, jag skulle bli en iaktagare istället för en del av konserten. Dessutom vem fan skulle den vara för ? Det skulle bara kännas weird, att ha ytterligare en blogg som man skall underhålla och skriva i. Visserligen skulle det inte alls bli så ofta och så men ahh fan jag vet inte... kanske kan vara skoj att ge det ett försök, eller ?

No comments: