Sunday, February 1, 2009

Ett Mindre Mirakel...

Det är fan ett mirakel att jag fått gjort så mycket jag har gjort idag, först så gick jag upp ganska sent (känns som det var evigheter sen). Inte så jävla nice med tanke på att man hade legat och dragit sig och var allmänt seg men men... runt 3-tiden tog jag äntligen tag i dagen och ringde ComHem och jag hade tur, jag för nummer 1 i kön men jag kom fan aldrig fram ! Blev sur och tröttnade och orkade verkligen inte rensa alla papper som jag tänkt mig göra men så efter en liten paus så började jag plocka och ha mig och fan va mycket skit jag slängde (kändes oerhört bra). Så jag borde nog fan förtjäna en Kaka !

Hade lite ångest över allt i köket och allt annat som ligger och skräpar men det fick vänta tills för ungefär en timme sedan då jag gjorde ett försök att få hit Caroline för att träffa henne och för att det skulle ge mig en ursäkt att städa och laga mat men tyvärr var hon inte på humör men jag bestämde mig för att fortsätta i dagens anda och städa och röja och fan va bra det blev. Har till och med organiserat lite i mina verktygshyllor i skåpet i köket (så att man hittar och saker ting). Nu tinar jag lite kyckling och förhoppningsvis så kommer jag ha lite mat till imorgon också så jag slipper att köpa pizza eller något annat. Har verkligen inte skött mig gällandes choklad ätande och cola drickande, tyvärr. Det är mycket kvar att fixa och mycket kvar att köpa och fixa i ordning men lite pengar kvar denna månaden, får försöka styra upp min lilla budget också. Blir nog dock att dra till Bauhaus och IKEA imorgon för att köpa mig ett avlastningsbord samt 2-3 konsoler.

Varför, varför gör jag så här mot mig själv ? Allt gick ju bra, jag mötte mina motgångar idag och så kommer det här. Hur förväntar jag mig själv att klara det ? Asså jag lyckades typ koka sönder kycklingen i micron, jag hade ställt in den på 15 min på lägsta värmen men tryckte på fel knapp och sen började vrida på vredet. Trycker jag på snabbknappen så körs den på högsta effekt. Jag vill såå mycket bara beställa pizza, gå direkt till ICA och köpa mig lite chips och cola för att sen komma hem och gråta.

Jag vill men jag tar en paus, tog ut kycklingen och ställde den på bordet. Den får stå där lite så sätter jag mig ner och tittar på lite Day Break och bara lugnar ner mig, så får vi se vad som händer efter avsnittet är klart.

No comments: