Friday, February 18, 2011

Seijnders Resedagbok...

Hallo und willkommen till Sneijders dagbok, igår var jag hemma hos Adebayor och spelade lite Fifa men eftersom alla envisas med att fuska hela tiden så förlorade jag. En jävla sauerkraut till kärring kom upp vid 8-tiden på kvällen och klagade på allt gapande som föresgick och som tillsynes skedde från denna lägenheten. Så det vara bara att i fortsättningen att vara tysta och hoppa till hennes kommando och avsluta med att säga, jawohl mein frau ! annars skulle det bli smisk på rumpen.

Efter lite parkeringsproblematik på grund av att parkeringsbolagen är gay så hittade vi någonstans där de tar mastercard eller visa annars är det ju bara jävla bensinkort. Vafan detta är inte medeltiden vi lever i. Väl inne på Sticky så uppstår det mer problem, cash only typ... inträdet kunde man betala med kort men tydligen kunde man inte passa på att betala garderoben samtidigt och där var det bara pengar som var kung. Så man gick till baren, ställde sig och väntade och fick veta att det gällde minnsan att köpa något om man ville ha ut pengar.

Allt sög ju ännu mer när jag insåg vad det var som gällde på det olika golven, den absolut senaste popen för alla hipster kids på mittenplan, dansant (för det mesta skit) musik på topfloor och på bottenplan var det metal. Över allt man gick så såg man ungar som knappt börjat på gymnasiet, själv gick man där i nästintill vita snickarbyxor (på grund av färgstänk) och en Intertröja med Sneijder på ryggen såklart. Någon som hört ordet malplacé ?

Katt kom runt halv tolv så det var bara att ta sitt pick och pack och gå till bilen och för första gången någonsin har jag blivit erbjuden att köpa sex.

Do you wanna have some fun baby ?
No thank you... (korrekt och artigt)

Var två eller tre flickor som erbjöd mig men jag tackade snällt nej och gick vidare. Hur jävla kallt det inte måste att stå där ute ex. antal timmar, nä usch... stackarna. Inget yrke jag skulle vilja ha särskilt om jag var tvungen att stå utomhus. Kan säga att, är man tacksam för att man jobbar där man jobbar.

Jag och Katt dog hem till mig och satt och tittade på Jam ett tag innan det blev natten.

Fan var på banken i Lerum idag för att avsluta mitt konto och det var ju lättare sagt än gjort. Jag skulle tydligen ha med min bankdosa som var kopplad till just detta kontot men jag kunde komma åt vilket konto som helst med det, ah fråga mig inte... sen så måste jag tydligen själv fixa med alla jävla autogiro och skit så att allt dras från mitt nya Swedbankkonto av någon jävla anledning. Det var inte ens så att de företag som jag har sådana tjänster hos eller hur man skall uttrycka säg meddelas så att jag bara får ett pappersfaktura hem, nänä jag måste fixa allt sånt själv. Så nu blir det en jävla massa att ringa runt till och fixa så att allt dras från mitt andra konto.

Jag ser liksom inte problemet, vafan det är ju samma jävla bank. Lite flexibilitet kunde man tydligen inte vänta sig. Jävla massa meck... störande som fan. Jaja snart blir det hemfärd, fastighetsskötaren tittar snart förbi och skall kolla på mitt lås som kärvar. Det var tydligen mitt ansvar, alltså att fixa sånt ifall det pajar. Jaja blir väl att ringa någon låssmed en dag då om det inte löser sig. Inget allvarligt så det får fan i mig vänta.

No comments: