Sunday, August 19, 2012

Trött Som Få...

Först blev det till att införskaffa lite mer virke till altan, fortsätta rivningen av den och sedermera börja bygga. Kom inte så långt. Fick rivt skiten, dratt upp en plint, "planterat" två nya och satt upp två stolpar, projektet forsätter under morgondagen.

Var även och tog ett dopp uppe hos Solveig, fan va kallt det var till en början ! Blev dock lite bättre sedan. Har dratt ett avsnitt av 24 som jag börjat följa (eller något), såg på det när det gick och vill minnas att jag såg de två första säsongerna då. Inte riktigt "fastnat" i det helt och hållet men ändå känner man ett behov av att titta vidare.

Blir nog dock att krypa till sängs strax, är förbannat jävla trött. Fast det är på ett bra sätt, jag har gjort saker som är "nyttiga" och känns vettiga. Kommit upp i hyffsad tid och går och lägger mig i någorlunda tid trots att jag har semester. Jag "dräller inte bara runt" och sitter framför min dator hela dagen, utan jag är faktiskt utomhus och dessa dagar hjälpt till hemma hos mamma och pappa.

No comments: