Friday, December 2, 2011

Burn Baby, Burn !

På 70-talet brände kvinnor sina bh-s i protest. Imorgon kommer jag göra det samma. Min byxor skall för evig brinna i helvetet för den skit de dragit mig genom. För ca 1.5 år sedan så tappade jag bort min telefon tack vara de här jävla byxorna och deras slimfit som framhävde min badonkadonk så fantastiskt.

Den gled ur mina byxor och jag valde ett längre tag att Inte ha på mig dem just därför. Sen ett tag tillbaka har jag börjat bära dem igen och idag så straffade gud mig och fantastiska rumpa.

Jag stod på systemet och skulle handla och började gräva i min rygga där den brukar ligga men hittar den inte går åt sidan för att leta och hittar den verkligen inte och paniken slår till ! Ringer Västtrafik som är snabba på att svara, bussen är på väg tillbaka och jag hinner möta upp den men hoppet är inte stort.

Säger till busschauffören att jag tappat min plånbok och hinner inte förklara vidare innan han avbryter mig och fråga vad jag heter. Jag ger han mitt namn, han tar fram min plånbok. Hela min värld som nyss raserades byggs upp igen.

No comments: