Monday, December 26, 2011

Man Blir Arg För Mindre...

Man blir arg för mindre...

Äntligen fick man lite energi, tog sig till ICA för att panta burkar och köpa mat, då var skiten stängt, brandkåren var där och gud vet vad de gjorde. Om de hade brunnit eller om de haft en stor vattenläcka eller vad fan de hittat på vet jag inte men stängt var det. Kunde dragit till Willys men om de haft öppet hade jag bara haft lite drygt 20 min på mig och jag orkade verkligen inte stressa, eller så hade jag haft ICA i Munkebäck eller i Hulan men då hade det varit närmare 30 min i bara resväg och jag behöver få sova lite innan morgondagen så fick skippa det.
Brand i mataffär i Allums köpcenter

Räddningstjänsten larmades om en brand i Ica Maxibutiken i Allum strax efter klockan 19. Men troligtvis var det en lampa som orsakade rökutvecklingen i butiken. Relaterat 30-talet brandmän från tre stationer, Gårda, Öjersjö och Kortedala, ryckte ut på brandlarmet i köpcentret. Rökdykare tog sin in butiken, men hittade inga större brandhärdar. En nyfiken skara fick se brandbilar lämna platsen klockan kvart i åtta och vatten behövde aldrig fylla de långa slangarna som för ett tag ringlade in i köpcentret.

"Det var troligen en lampa som orsakade rökutvecklingen. Nu håller vi på att vädra ut lokalen." Uppgav larm- och ledningsoperatör Tony Johansson, Räddningstjänsten Storgöteborg, till GP vid 20-tiden. Personal som var på plats i Icabutiken utrymdes snabbt och inga personer kom till skada. - http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.808890-brand-i-mataffar-i-allums-kopcenter

No comments: