Thursday, January 3, 2013

Sverige Spelar JVM-Final...

Efter den sjukaste period Sverige någonsin spelat där man totaldominerade Ryssland till fullo så ledde man med 2-0 och man trodde att antingen skulle detta börja "rinna iväg" och bli en förnedring utan dess like eller så skulle Ryssland komma tillbaka och vända. Det var dock inte långt ifrån Ryssland vann matchen, det sista anfallet man hann göra i sista perioden när det stod 2-2 så var det inte långt ifrån att det blev mål.

Allt gick dock till straffar efter 10 minuters förlängning och där vi har Niklas Lundström (målvakt) och Sebastian Collberg (målskytt) att tacka för att vi vann straffarna. Jag var så jävla skakis och "upp i varv" efter denna gastkramande match och på lördag så spelar vi final !