Sunday, January 13, 2013

En Pilgrims Död & Varför Jag Hatar Att Titta På Tv...

Min bror tipsade mig om En Pilgrims Död:



En pilgrims död - Del 1 av 4

Sändes: ikväll 21.00  -   Tillgänglig till: tis 5 mar   -   Längd: 58 min

Serien är baserad på Leif GW Perssons prisbelönta trilogi Välfärdsstatens fall som kretsar kring kring Palmeutredningen. Chefen för rikskriminalpolisen, Lars Martin Johansson, är frustrerad över att Palmemordet inte blev löst. Kunde han ha förhindrat mordet om han handlat annorlunda på den tiden? Han får en möjlighet att skapa en parallell utredning till den ordinarie Palmeutredningen och tillsätter en ny grupp med strategiskt utvalda personer som han tror kan sätta utredningen i ett nytt ljus. Någon bör ha sett eller hört något. I rollerna: Rolf Lassgård, Helena af Sandeberg, Jonas Karlsson, Claes Malmberg, Ellen Jelinek, Kjell Bergqvist, Johannes Brost med flera.


Programinformation

En Pilgrims död kretsar kring mordet på Sveriges statsminister Olof Palme. Berättelsen är baserad på Leif GW Perssons prisbelönta trilogi Välfärdsstatens fall. I huvudrollerna ser du Rolf Lassgård och Helena af Sandeberg.

Jag blev naturligtvis intresserad bara att den skulle ju gå prick nio och jag är inte riktigt den som är så uppmärksam av mig hela tiden och missade självklart det hela men insåg snabbt att fan går det på SVT så finns det säkert att få tag på SVT Play och myckte riktigt gjorde det de, dock bara fram tills 5:e mars. Nu är problemet dock bara att jag vill ju se resten, typ idag ! Jag hatar fan att behöva vänta på ett speciellt klockslag eller en viss dag för att kunna se på serierna jag tycker om, jag vill ha det tillgängligt hela tiden, jag vill bestämma när jag skall se det jag vill se. Vill inte gå efter någon jävla tv-tablå, så jävla gött att de just sedan ett par år tillbaka drog igång med SVT Play så man har den valfriheten.

No comments: